Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 39 týdnů
Chrudim – Ani každoroční účast na manželských setkáních v jihomoravském Velehradě nezabrání autorovi těchto řádků v páteční tvorbě víkendových tipů....Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 3 dny
Nasavrky – V pátek 28. a v sobotu 29. července proběhne Festival keltské kultury Lughnasad v Archeoskanzenu Země Keltů Nasavrky. Již 17. ročník...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 3 dny
Luže – Ve středu 21. června se již po osmé stane Hamzova léčebna centrem, ve kterém se prezentují  různé organizace a zařízení...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 4 dny
Třemošnice/Hrad Lichnice - Šermířské vystoupení na hradě Lichnici začíná v 11 hodin v sobotu 3. června, od 13.30 a 16 hodin budou dobové...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Luže/Košumberk – Neděle 9. dubna od 10 hodin ráno bude patřit všem, kteří se vydají na hrad Košumberk do nedaleké Luže a budou chtít strávit den se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Lichnice – V sobotu 6. srpna můžete svůj výletní den nasměrovat k dominantě kraje Železných hor – na hrad Lichnici. Na nádvoří bude probíhat od...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Třemošnice – Na Velký pátek 15. dubna se od 14 hodin na hradě Lichnici koná velikonočně zaměřené odpoledne. Jelikož tento den byste podle starého...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Lichnice – Zřícenina hradu se stane ve dnech 21. a 22. srpna kulisou pro historické vystoupení šermířů v podání skupiny Mladí šermíři. Program začíná...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Třemošnice – V areálu zříceniny hradu Lichnice je na sobotu 12. června od 14 hodin připraven program plný bylinek. Město Třemošnice se snaží...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Před sebou máme snad poslední opravdu horký den. Údajně by teploty měly vystoupit vůbec nejvýš v rámci celého roku. Ale kdo ví?...Celý článek »