Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 44 týdny
Chrudim - Další krok k výstavbě venkovní tělocvičny před stadionem MFK v ulici V Průhonech učinili v pondělí radní města....Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Další zasedání městského zastupitelstva se nezadržitelně blíží. Jedním z bodů, o němž by měli zastupitelé na své schůzi 19. května...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim - V pondělí svolali chrudimští sportovci, kteří se zabývají takzvaným „workoutem“, informační schůzku, z níž měly vzejít konkrétní...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Chrudim - Další posun v kauze venkovní tělocvičny na území našeho města se dá podle všeho očekávat v nejbližších dnech. Hlavní hybatel a „...Celý článek »
vydáno před 10 let 19 týdnů
Chrudim - Jeden z místních zastánců zdravého pohybu a čistého města Daniel Schindler se zlobí na vedení chrudimské radnice. Venkovní...Celý článek »
vydáno před 10 let 34 týdny
Chrudim/Podhůra - Jedním z velkých lákadel rekreačních lesů Na Podhůře je venkovní tělocvična. Pravidelně ji chodí využívat i skupina...Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Chrudim - Jedním z požadavků letošního Desatera problémů Chrudimě bylo i zřízení venkovní tělocvičny ve městě. Jedna sice už funguje v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Projekt Zdravé město Chrudim a Místní agenda 21 pořádá v jednom týdnu hned tři pěkné akce a nejen pro děti. Pondělí a středa patří...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Participativní rozpočet přinesli na radnici Piráti, přestože ve svém programu určitou jeho formu měli i zdejší Svobodní. V letošním roce...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – O „Šalamounském řešení“, které zvolilo vedení města při likvidaci bioodpadu, Chrudimské noviny již psaly. Podpořit domácí kompostování má...Celý článek »