Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 8 týdnů
Proseč - Městští strážníci ze Skutče se po 22. hodině rozhodli k zastavení a zkontrolování projíždějícího řidiče osobního auta značky Peugeot....Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Skuteč - Dvaatřicetiletý muž si vyslechl na zdejším policejním oddělení sdělení podezření hned ze dvou přečinů a to ohrožení pod vlivem návykové...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Skuteč - Na strážníky zdejší městské policie se hned po ránu obrátila se žádostí o pomoc prodavačka místní prodejny ve Smetanově ulici s tím, že pod...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Pardubice - Téměř hodinu po půlnoci zaregistrovala hlídka strážníků osobní auto, kterak si to zkracuje na silnici přes dvě plné čáry. Auto...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Proseč - Poslední lednový den v 02.51 hod. si skutečští strážníci při hlídkové činnosti povšimli šedého Citroenu Xsara, které jelo směrem z ...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Pardubice - V nočních hodinách se strážníci vydali na kontrolu uzavřených tiskáren ve Smilově ulici. Jedná se o místo, kam se občas uchylují...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Skuteč - Poctivý nálezce odevzdal dne v pravé poledne na služebnu zdejší městské policie peněženku, kterou nalezl na parkovišti obchodu Tesco.Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Skuteč/Přibylov - Dnes krátce po deváté hodině ráno obdrželi skutečští strážníci oznámení, kdy je volající upozorňoval na závadu ve sjízdnosti...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Pardubice - V sedm hodin ráno přijali strážníci městské policie oznámení, že v zastávce stojí dodávka a blokuje bezpečný výjezd městské hromadné...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Skuteč - Pár minut před půlnocí byli strážníci městské policie svědky toho, jak dva muži s kbelíkem umně manipulují v chladné vodě kašny na...Celý článek »