Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Ostře sledovaná rekonstrukce Fibichovy ulice je už prakticky hotová. Chrudimáci pečlivě sledovali, kam zmizely třeba dlažební kostky, které...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Rallye Železné hory je jenom jedním z pěti závodů Českomoravského poháru rallye. Další rallye jiných pořadatelů se konají v různých koutech...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek 5. prosince by se služba strážníků městské policie dala označit za klidnou. Jediným větším dramatickým okamžikem byl výjezd, při...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 týdny
Chrudim – Rekonstrukce vnitřního vybavení místní polikliniky se pomalu chýlí ke svému konci. Přesto lékaři a úklidový personál stále bojují s...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim – Velkou pozornost vzbudil článek Chrudimských novin, který přinášel informace o nepořádku v budově nové polikliniky. Redakci kontaktoval...Celý článek »
vydáno před 6 let 12 týdnů
Chrudim – Pacienti, kteří musí navštěvovat své ošetřující lékaře v budově „nové“ polikliniky, nemají vůbec snadný život. V létě tu byl provoz...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Kolony aut stojí pravidelně v ulici Čs. armády, lemují vlakové a autobusové nádraží. Důvodem jsou uzavírky na Palackého třídě. Koncem...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – Rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou stále nekončí. Práce na opravách starého potrubí postupují dle plánu, komplikací pro řidiči i...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – Každoroční postupná destrukce nejvýznamnějších schodišť v centru města, uzavírky v okolí Resselova náměstí a odpadky poházené po celé délce...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – Zajímavé souvislosti začíná dostávat „past na cyklisty“ ve vnitrobloku Fibichovy ulice. Někteří místní obyvatelé se začali zlobit kvůli...Celý článek »