Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Hlinsko – Ve středu 28. září od 9 do 17 hodin se v prostoru památkové rezervace Betlém a na nábřeží před Orlovnou uskuteční již tradiční...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Další reportáž, tentokrát z prostředí chrudimského letiště, se u příležitosti úvodního informačního setkání zájemců o získání pilotní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Aeroklub se už od podzimu chystá na další ročník výcviku pilotů. Informační schůzka pro všechny zájemce o létání se koná na chrudimském...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Dětem ve výchovně léčebném oddělení (VLO) v Přestavlkách pomáhají kamioňáci a sbírku organizují i učitelky ze vzdáleného Jindřichova v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Hlinsko – V sobotu 26. září od 10. hodiny se v památkové rezervaci Betlém koná před Orlovnou Svatováclavský jarmark. Při této příležitosti lze...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim – Vybudování cyklostezky směrem k rekreačním lesům se v současné době, kdy tyto porosty srdnatě likviduje kůrovec a zatíná tím pořádnou...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Další víkend je před námi a tentokrát to vypadá spíše na déšť a zataženou oblohu. Nic však není vyprahlé krajině a poloprázdným studnám...Celý článek »
vydáno před 5 let 38 týdnů
Hlinsko - Od pátku 3. do neděle 5. srpna se v Památkové rezervaci lidové architektury Betlém a před Orlovnou konají Dny dřeva. Letošní již sedmý...Celý článek »
vydáno před 5 let 40 týdnů
Chrudim – Červenec je v půli a teploty prozatím připomínají spíše září. Letos se zkrátka příroda chová poněkud nestandardně. Víkend však slibuje...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – O nadcházejícím víkendu mají pokračovat dětské dny, přesto bude možná nejlepší s dětmi zamířit k vodě. Vedro i zrající obilí připomíná...Celý článek »