Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 18 týdnů 6 dnů
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 12 hodin
Chrudimsko – V úterý a ve středu probíhá na poli v Nabočanech u Chrudimi již 23. celostátní přehlídka 800 odrůd zemědělských plodin a kromě toho i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Heřmanův Městec/Stojice – Ke kolizi na sněhu a neprůjezdnosti silnice I/37 došlo včera ve večerních hodinách za Stojicemi směrem na Holotín. Řidič...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Smrt prince Philipa, ač byl stár devadesát devět let, byla překvapivá. Jaký byl milovník koní, se mnozí dozvěděli až nyní. Koňáci ho však znali...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Slatiňany - Slatiňanská jezdecká hala v sobotu 11. února ožije jezdectvím. Všichni příznivce koní si mohou od 10 hodin užít zajímavý program na...Celý článek »
vydáno před 7 let 22 týdny
Chrudim – Většina z nás si nejspíše vzala na pátek dovolenou a užívá se svými blízkými prodloužený víkend. Pro ty, kdo musí pracovat a víkend je...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Chrudim - Neviděli jste belgického ovčáka? S touto otázkou objíždí Chrudimsko i Pardubicko chovatel Stanislav Vodička. Jeho čtyřnohý přítel se...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Bukovina/Stojice - V neděli v dopoledních hodinách směřovaly hasičské jednotky ze stanic v Přelouči a Chrudimi a dále i dobrovolní...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Stojice - Do zmiňované obce na Přeloučsku vyrážely složky integrovaného záchranného systému k dopravní nehodě, při níž se do sebe „trefila“ hned...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Stojice - Při nedělní vážné dopravní nehodě bylo zraněno pět lidí. Na místě zasahovali hasiči z Přelouče a Heřmanova Městce a čtyři auta Rychlé...Celý článek »