Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 38 týdnů 4 dny
Chrudim – Radní se na svém poslední zasedání jednomyslně shodli, že protipovodňová opatření v lokalitě Stromovka jsou potřeba a doporučili...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Pardubický kraj/Perálec – Mezi Skutčí a Prosečí je obec Perálec a její součástí je malá vesnice Kutřín, kde v současné době žije 45 obyvatel. Právě...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Kdo si dnes, v době, kdy spíše většina obyvatel České republiky řeší vysychající studny, vzpomene na problém zcela opačný. Nejsou tak...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Chrudim – Povodně sice obyvatele sídliště Na Šancích již pár let neobtěžovaly, přesto se velká voda může kdykoliv vrátit. Účinná ochrana zdraví a...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim – Volební víkend je tu! Nenechte si ale zkazit chuť, přestože nabídka je poněkud nahnilá. Výběr laskomin, jimiž lze potěšit obrácené žaludky...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Konec roku je dobou, kdy dochází na bilancování a hodnocení. Periodika se obvykle plní více či méně vtipnými texty a většina zaměstnanců si...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Krouna - Lupič s kuklou na hlavě a s nožem v ruce přepadl v pět hodin odpoledne zdejší benzinku. Po obsluze požadoval všechny...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrudim - Podle toho, jak se v minulých dnech vyvíjela jednání mezi starostou města Petrem Řezníčkem (SNK-ED) a zástupci firmy Oseva Agri, mohou...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Sídlištěm Na Šancích opět po letech prošla velká voda. Teď, když opadla, je čas uklidit a začít hledat příčiny toho, proč se tak stalo. A také...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Krouna - V neděli v 02.45 hodin zasahovalo osm hasičských jednotek, konkrétně profesionální z Hlinska a dále dobrovolné z Krouny...Celý článek »