Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 3 dny
Pardubice – Muž v černé mikině s nápisem Z vzbudil pozornost. Okolnostmi, které se odehrály na třídě Míru v Pardubicích a po zveřejnění příspěvku na...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 5 dnů
Chrudim – Ve druhém největším městě Pardubického kraje byly zrušeny od 1. července hned tři poštovní pobočky ze čtyř. Vedení kraje i města Chrudim se...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 3 dny
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 2 hodiny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubický kraj – Hejtman Pardubického kraje a starostové Chrudimi, Hlinska, Ústí nad Orlicí, České Třebové a Svitav vznesli před Velikonocemi...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – Počet těch, u nichž se podařilo odhalit nákazu virem „čínské chřipky“, pomalu roste a Pardubický kraj se rozhodně neřadí mezi ty, kde jich...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Pardubice - Socha prvního českého aviatika ing. Jana Kašpara dnes dorazila do Pardubic. Zdejší rodák a průkopník českého letectví shlíží na třídu...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Pardubice - Veřejné toalety na pardubické třídě Míru slouží opět svému účelu. Jejich provoz nyní zajišťuje soukromá společnost, která za to od města...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Pardubice - Třída Míru se po své rekonstrukci stane opět místem, kde se budou konat vánoční či velikonoční trhy. Díky novele tržního řádu, kterou...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Pardubice - Toaletu z květináče před obchodem si za bílého dne udělal jeden z mladíků čtyřčlenné party, která si to štrádovala po třídě...Celý článek »