Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Chodníky ve městě bývají v různém stavu. Někde jsou to vynikající stezky pro pěší, jinde aby se chodec bál jít potmě, protože by si mohl...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Radní vyhodnotili hned tři veřejné zakázky, do kterých se přihlásilo ve dvou případech osm firem a v jednom případě dokonce dvanáct....Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Zatímco vedení města má plné ruce práce s výběrem nového ředitele a zároveň i jednatele Technických služeb Chrudim, chodníky se mezitím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudim – Akcí tohoto týdne se prozatím stalo odtažení jednoho autovraku. Starosta František Pilný (ANO 2011) si k tomu zavolal i kameramana. Ten tak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Až někdy půjdete nad ránem setmělou ulicí, nelekejte se. Hlavně v letních měsících byste totiž mohli cestou potkat zvláštní trojici s hadicemi a s...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Jak jsme už před nedávnem informovali, při pohledu na stav některých chodníků v Chrudimi přestává veškerá legrace. Shodou okolností, po...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Lokalita upomínající na zašlé přátelství mezi Chrudimí a ukrajinským městem Borzna se poslední dobou dostává na hlavní místo v počtu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Je před volbami a na opravy chodníků, které byly horkým volebním tématem u Chrudimáků i hnutí ANO 2011, už moc času nezbývá. Jak...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Co uvidí turista, když přijede do Chrudimi? U rušné křižovatky na rohu Škroupovy ulice a Palackého třídy se po třech měsících od strojového...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Letos v květnu tomu bylo už deset let, co se veřejnosti slavnostně zpřístupnily Klášterní zahrady a s nimi také turistický okruh „Zlatá...Celý článek »