Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 1 týden
Mladotice/Žlebské Chvalovice - Od 19. do 22. dubna se v odehrají v Mladotickém mlýně a v pivovaru v Žlebských Chvalovicích na Ronovsku Dny...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudim – Prázdniny jsou v polovině. Děti si to nejspíše moc neuvědomují, protože vlastně většinu roku byly doma, rodiče však jistě ano. Někteří se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Prázdniny jsou tu. Opět. Dětem se otevírají dva měsíce letního lenošení, pokud ministerský předseda Babiš znovu nenažene školáky ze škamen...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Park v Heřmanově Městci je po nedávné průtrži stále uzavřen, kemp Konopáč je v plném provozu. Konopka, která se rozvodnila a vyplavila nedaleký...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Heřmanův Městec – Letní kino v autokempinku Konopáč pořádá 14. srpna ve 20 hodin diashow z plavby kolem světa mořeplavce Martina Dolečka....Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Choltice – V úterý 16. června se koná ve venkovních prostorách Zámecké restaurace v Cholticích akce zaměřená na spojení turistiky s osvětou...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Kameničky/Hlinsko - V sobotu 13. dubna v 10 hodin se na parkovišti u hasičárny sejdou všichni, kteří chtějí strávit tento den výpravou Železnými...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Horní Bezděkov/Praha - Obrazy Ludmily Sadílkové budou k vidění od 5. září do 5. října v prostorách Strahovského kláštera. Jedná se o kresbu...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Chrudim - Červenec se překulil ke svému závěru a prázdniny jsou téměř v půlce. Všem, kdo mi snad záviděli dovolenou, svěřím sladké tajemství....Celý článek »
vydáno před 10 let 37 týdnů
Heřmanův Městec/Konopáč - Pracovník Záchranné stanice Pasíčka objevil a odchytil v areálu místního autokempu divokou kachnu s propíchnutým krkem...Celý článek »