Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 32 týdny
Chrudim – Čím bude žít o víkendu město, je vcelku zřejmé. Dny otevřených dveří památek se sice konají každoročně, ale ty letošní mají být výjimečné....Celý článek »
vydáno před 6 let 32 týdny
Chrudim – Unikátní příležitost seznámit širokou veřejnost s památkami na území města budou o víkendu mít východočeské Athény. V dnech 8. až 10. září...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Nadcházející víkend nebude výjimečný ničím jiným, než pravidelně se opakující akcí, která spolehlivě nažene zájemce do náruče otevřených...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice - V neděli 13. září, kdy se v Pardubicích v rámci celoevropské akce otevřou památky už počtrnácté, si budou moci zájemci...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Oblíbená procházka po chrudimských památných místech vychází na sobotu 12. září. Na dobu od 9 do 17 hodin připravili pořadatelé pro...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - V pátek 11. září tomu bude už 14 let, co došlo k útoku na slavná „Dvojčata“. Po něm už svět nikdy nebyl takový, jako předtím. Vzpomenout na...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Pardubice - Zájem veřejnosti o památky otevřené 14. září v rámci celoevropské akce Dny evropského dědictví překonal všechna očekávání. Během...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - V neděli 14. září se v pravé poledne otevřou nejzajímavější historické objekty, včetně těch, kam běžně návštěvníci nemají možnost...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Již tradiční náplň bude mít blížící se sobota. Otevřou se totiž dveře většiny chrudimských památek a pamětihodností, milovníci historie si...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Chrudim - Radnice teď prostřednictvím rozhodnutí, které přijala městská rada, doporučuje městským zastupitelům schválit přihlášku do výběrového...Celý článek »