Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 22 týdny
Práce novináře není příliš vděčnou – o tom jsem na těchto virtuálních stránkách psal již několikrát bez hořkosti a fňukání. Jde o konstatování, jež...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Uvažovaná kompostárna, kterou by město teoreticky mělo stavět v průmyslové zóně na samém kraji Markovic, stále budí vášně. Prakticky nikdo...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Chrudim – Stává se z toho nemilá tradice. Opravy omítek domů v samém srdci města, výkladní skříni zdejší historické architektury, doprovází jeden...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Dlažba v Široké ulici byla zničena. To je základní premisa, z níž bude tento postřeh vycházet. V první řadě je třeba poděkovat vrchnímu strážníku,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim – O tom, že památková péče ve městě není, eufemisticky řečeno, na právě nejvyšší úrovni, ví nejspíše každý. Nejde zdaleka jen o zničený...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Sběrný dvůr je obyvateli města využíván více, než hojně. Drobným problémem byla pracovní doba zaměstnanců, respektive časy jeho otevření. O...Celý článek »
vydáno před 6 let 12 týdnů
Chrudim – Filištínská ulice leží jen několik kroků od „velitelství“ místní městské policie. Přesto se tu v nepravidelných intervalech dějí nepravosti...Celý článek »
vydáno před 6 let 25 týdnů
Chrudim – Velký zájem čtenářů i diskutérů na facebooku vyvolala kratičká zpráva o retardérech v ulici Čs. armády. Většina se shoduje, že zdejší „...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim – Začátkem loňského prosince si obyvatelé města mohli připomenout výročí stavby, která výrazným způsobem změnila jejich dosavadní život. Od...Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Chrudim – Znečištěná dlažba, která více než rok hyzdila Filištínskou ulici, měla být dle tvrzení místní radnice uvedena do původního stavu k 14....Celý článek »