Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 40 týdnů 1 den
Chrudim – Zastupitelé vyjádřili kladné stanovisko k záměru Elektráren Opatovice vybudovat koncové zařízení na energetické využití odpadu, laicky...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 3 dny
Chrudim – Jako každý rok využívají Elektrárny Opatovice letní sezónu k odstávkám teplé vody a k plánovaným opravám horkovodu. Celý pracovní týden...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Pardubický kraj – Elektrárny Opatovice musely provést neplánovanou odstávku dodávek tepla v Pardubicích, Chrudimi a Lázních Bohdaneč. Některé studená...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se inspiroval od sousedů a na tiskové konferenci prohlásil, že ví, jak by se dalo výrazně ušetřit za...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Už vyplouvají na povrch první problémy. Ve středu o půl osmé ráno konečně začaly práce na zakopání horkovodu. I když půjde pod zem stejně...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - Na zdejší radnici bije skutečně dobré srdce. O tom se v nedávné době přesvědčili nejen milovníci kultury a především druhé nejstarší opony...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Opatovice/Chrudim - Zdejší teplárna zdražila během tohoto roku už potřetí teplo pro zhruba 60 tisíc domácností v Pardubicích, Chrudimi a Hradci...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Chrudim/Opatovice - Elektrárny Opatovice (EOP) přecházejí od prvního ledna roku 2015 na nové účtování cen za dodané teplo. Takzvaná dvousložková cena...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Opatovice nad Labem/Pardubice - Poté, co na konci minulého roku začala Elektrárna Opatovice (EOP) spalovat méně kvalitní uhlí z německého dolu...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Praha/Opatovice nad Labem - Podpisem dohody o narovnání uzavřela skupina Czech Coal osm let trvající spory s Energetickým a ...Celý článek »