Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 50 týdnů
Chrudim - Diváci, kteří v sobotu 11. dubna dorazili k Vodojemu, viděli drtivý tlak domácího týmu, který nakonec vyvrcholil jedinou vstřelenou brankou...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Chomutov - Čtvrtá porážka v řadě čekala na chrudimské fotbalisty v Chomutově. Fotbalisté se nedokázali na severu Čech prosadit a nakonec si odvezli...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 den
Chrudim - Fanoušci i trenér chrudimských fotbalistů mohou vyjadřovat spokojenost, hráči MFK totiž předvádí kvalitní výkony a po dalším vítězství nad...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Chomutov - Ve 4. kole České fotbalové ligy došlo k první porážce chrudimského fotbalového týmu v nové sezóně. Po skvělém začátku přišel útlum a...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Chomutov - Již čtvrté kolo je před chrudimským A-týmem, který ale tentokrát nečeká nic lehkého. Na horké půdě Chomutova totiž dojde k důležitému...Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Chomutov - Po hladké výhře nad celkem Hlavice čeká chrudimské fotbalisty další zkouška. Míří totiž na půdu nebezpečného Chomutova a pokusí se odvézt...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Chrudim - Jak to už bývá, sobotní dopoledne je zasvěceno fotbalu. Nyní na stadion k Vodojemu dorazil silný Chomutov a domácí se s ním dokázali...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Chrudim - Po dvou víkendových výjezdech čeká fotbalisty opět souboj na domácím trávníku. A bude se jednat o zápas velice zajímavý. Do Chrudimi totiž...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Chomutov - Už jen čtyři kola zbývají do konce sezóny pro již jistého vítěze České fotbalové ligy a jedno z nich znamenalo souboj v Chomutově. Rozjetí...Celý článek »
vydáno před 5 let 40 týdnů
Chrudim - Třetiligové působení MFK Chrudim je definitivně u konce. Již jistý vítěz České fotbalové ligy se s vlastními fanoušky rozloučil...Celý článek »