Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Chrudim – Obchodníci v centru města i jinde, když touží po zviditelnění své provozovny, umisťují před ni reklamní ceduli na nožičkách. Neděje se tak...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Týrání zvířat je obrovským problémem, který svými důsledky a krutostí zasahuje celou společnost. Chrudimáků se před třemi lety výrazně...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Školské obvody stanovují, do kterých škol, respektive školek mají být jednotlivé děti přihlašovány. Před dvěma lety město muselo vyhláškami...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim – Jedním z bodů pondělního jednání městského zastupitelstva bude i schvalování nové obecně závazné vyhlášky, která určuje výši poplatku za...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Hazardní hry jsou zlo. Na tom se shodují prakticky všichni. Výjimku tvoří ti, kdo hrací automaty a další „ždímačky na peníze“ provozují....Celý článek »
vydáno před 7 let 22 týdny
Chrudim/Heřmanův Městec – V Heřmanově Městci se čas od času dějí poměrně zajímavé věci. Není to tak dávno, co si zde dva chlapíci vyřizovali účty za...Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Chrudim – Místní radnice se teď musí popasovat se zákonem, který výrazně upravuje možnosti, jak povolit výjimku z nočního klidu. Novou...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Sotva byla znovu otevřena Restaurace U Guláška, už musí její provozovatel řešit udání a nepřející závistivce. Ti totiž neváhali a místo...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Příliš se spoléhal na omezené mentální schopnosti těch, kdo mu pronajali hrací automaty a neodváděl jim z nich celou tržbu....Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Chrudim - Zakázat na území města hrací automaty, anebo ponechat tyto stroje na výrobu chudých a často i zničených rodin? Městští zastupitelé měli teď...Celý článek »