Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Pardubický kraj – V pondělí začaly akce v rámci Týdne pro klima. Letos se zapojily pořádáním akcí zdaleka nejaktivněji lidé v Pardubicích....Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Zatímco Praha pod vedením pirátského primátora dělá vše, co jen cyklistům na očích uvidí, druhé největší město Pardubického kraje v této...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Nejprve prošel úpravami kruhový objezd, který zakončuje Vlčnovskou ulici, poté přišel na řadu „kruhák“ u Kauflandu. Prakticky vždy, když k...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Prostředí, jak známo, vychovává. Kde se objeví nějaký nepořádek, zdemolovaný veřejný majetek, černá skládka, tam brzy přibude další taková...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim – Pokud snad některý z řidičů jásal, že nesmyslný radar ve Václavské ulici – na Vlčí hoře, radnice po zpackaném výběrovém řízení na...Celý článek »
vydáno před 5 let 30 týdnů
Chrudim – Sobotní dopravní omezení a uzavírky, které s sebou přinesl další ročník cyklistické soutěže Kolo pro život Manitou Železné hory, pořádně...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Nad některými úpravami veřejného prostoru zůstává často rozum stát. Nejen ti, kterých se přímo dotýkají, protože v místě bydlí, ale i...Celý článek »
vydáno před 7 let 23 týdny
Chrudim – Cyklisté obvykle nedisponují velkou ohleduplností. Jen minimum z nich je ochotno poděkovat za uvolněnou cestu v místech, kde se spolu s...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim/Bylany/Rozhovice - Páteční ráno jaké tu dlouho nebylo. Hustá mlha a námraza na silnici zejména v úseku Chrudim - Bylany, ale i poblíž...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 hodin
Chrudim/Ronov nad Doubravou - Dopravní policisté si více „posvítili“ na neukázněné řidiče. Během služby přistihli 18 řidičů při přestupku v...Celý článek »