Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 43 týdny
Monako - Běžci na Monaku si za slunného počasí letošní Janderovskou desítku plně užili. Padla řada osobních rekordů, pořadatelé se dočkali mnoha...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Monako - Již 316. Malá cena Monaka se běžela pod názvem Cena Evy Novotné a přinesla řadu osobních rekordů, nového člena „stovkařů“ a další z mnoha...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Monako - Malá cena Monaka se v letošním roce dočká dovršení třístých narozenin, na což mohou být pořadatelé po právu pyšní. Stejně tak pyšný na sebe...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – Na konci měsíce listopadu se na lesních okruzích na Monaku běžel stále populárnější a tradičnější závod s názvem Malá cena Monaka. Jaká...Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Hlinsko - V tradičním termínu na konci babího léta dne 21. září se uskuteční již 5. ročník trailového závodu osamělou krajinou Žďárských vrchů...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim – Na Monaku se hodně rychle blíží ke kulatému výročí, již 348. Malá cena se v měsíci květnu běžela pod tradičním názvem Janderovská desítka....Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim - Každoroční tradice nechyběla ani letos. U Divadla Karla Pippicha se i letos sešla skvělá startovní listina Novoročního běhu Josefa Poupěte...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Chrudim - Poslední běh letošního roku přinesl na monackých okruzích mnoho zajímavého. Nejen, že si pro výhru doběhl olympionik Lukáš Gdula, Táňa...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim - V měsíci listopadu měla Malá cena Monaka jednoznačného vítěze. Desetikilometrovou trať zvládl naprosto nejlépe pardubický Miloš...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Monako - Tradiční Velká cena Monaka napsala již své devětatřicáté pokračování, ve kterém se nesmírně dařilo chrudimským barvám. Vítězství totiž...Celý článek »