Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 19 týdnů 1 den
Chrudim – Zdá se to až absurdní, ale i u stavby 1,5 metru dlouhého chodníku může nastat problém. Na konci února zadaná projektová...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 6 dnů
Pardubice – Co se před měsícem zdálo být jen humorným příběhem na dobrou noc, jako by se pomalu stávalo skutečností. V Pardubicích opět ve velkém...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 1 den
Chrudim – Město Chrudim po mnoha upozorněních občanů už podruhé za poslední rok přistoupilo k urychlené celoplošné deratizaci. V těchto dnech ale...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 3 dny
Chrudim – Město Chrudim upozorňuje, čeho by se měl každý občan vyvarovat, až bude deratizační firma na veřejných místech rozmísťovat otrávené návnady...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 3 dny
Chrudim – Potkani mívají v některých lokalitách kvůli otevřeným popelnicím pravidelný rej, většina lidí už ale jejich přítomnost ani nevnímá. Od...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 6 dnů
Chrudim – Podle doby a rozsahu rekonstrukce už někteří čekali, že po lávce snad začnou jezdit i vlaky. Zpevňování okolí však mělo jiný důvod. Brzy se...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim –  Veřejnosti se konečně otevře zbrusu nová lávka v Moravské ulici nad ulicí Topolskou a Rubešovou, která kvůli svému havarijnímu stavu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Odbor územního plánování a regionálního rozvoje má konečně po dvou letech oficiálně nového vedoucího. V pondělí se na tom shodla Rada města...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim − Zatím se tu jen někdo zřídil, ale brzy by se mohl i zřítit, z preventivních důvodů proto město Chrudim zahájilo podlimitní veřejnou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Vzduch už je čistý. Je na úřadě bezpečno? Jaké kroky podniká město proti šíření nemoci COVID-19, se Chrudimské noviny ptaly přímo starosty...Celý článek »