Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 10 týdnů
Nemocnice Pardubického kraje podniká veškeré kroky k uzavření dohody se zástupci odborových organizací v rámci vyjednávání o nové kolektivní smlouvě...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 8 hodin
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 3 dny
Pardubický kraj – Zvýšily se mzdy, ale k razantnímu omezení zdravotní péče by podle odhadů některých lékařů a odborářů, mohlo opět dojít možná...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 4 dny
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 dny
Pardubický kraj/Chrudim – Zdravotní péče v České republice je dlouhá léta zajišťována jen díky soustavnému porušování zákona. S blížícím se prosincem...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Personál v Chrudimské nemocnici pečuje o pacienty „zkrachovalé interny“ už přes rok. Kam se celá věc od července 2022, kdy byla...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – To, že se město nakonec bude, pod hrozbou stěhování sbírek na Rychmburk, na opravě fasády Regionálního muzea v Chrudimi podílet spolu s...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Nejdůležitějším momentem pondělního jednání zastupitelstva byla podle vyjádření starosty Františka Pilného (ANO 2011) otázka zastupitele...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Pardubický kraj – Zářijové jednání krajského zastupitelstva mohl jako veřejný živý přenos sledovat každý, kdo měl zájem. Když se dostal ke slovu v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Pardubice – O tom, že to jde s nemocnicí v Pardubicích i Chrudimi, co se týče spokojenosti, z kopce a prchá odtud, kdo může, není žádným tajemstvím....Celý článek »