Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudimsko/Orel – Zastávka U Stadionu se prověřuje. Realizaci v Orli brzdí finance. V letošním roce měla začít Správa železnic stavět a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Chrudim – Termín dokončení obnovy fasády Regionálního muzea z důvodu špatného stavu svrchních částí fasády (barevného nátěru), sgrafit...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Čáp ztratil čepičku, měla barvu barvičku! Takto na některé obyvatele Chrudimi působí výběr pigmentů na novou fasádu Regionálního muzea v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Řidiče čekají změny, které mnohé nepotěší. Navrhla je Správa a údržba silnic Pardubického kraje prý kvůli omezení tranzitu. Čtvrtý květnový...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Výstava v Regionálním muzeu v Chrudimi, otevřená již ve čtvrtek 7. dubna a nazvaná Tajemství půdy, představí málo známý židovský...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudimsko – Případ, který s příhlédnutím ke zvláštním okolnostem nahnal těm, co nemají rádi stezky odvahy, hrůzu, zůstává částečně neobjasněný.Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Orel/Slatiňany – V pondělí o půl dvanácté zmizely zákazové značky a obchvat kolem Slatiňan se stal průjezdným. Hejtman Martin Netolický (ČSSD) sdílel...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Od jara do podzimu zaznamenala policie v úseku chrudimského obchvatu mezi obcemi Orel a Slatiňany celkem 8 řádění, která skončila...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Slatiňany/Orel - O tom, jak ničí stavba obchvatu nervy mnoha obyvatel, jsme vás už před nedávnem informovali. Potvrzuje to i případ, kdy někdo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Uvedenou věc je třeba brát samozřejmě s rezervou, je ale fakt, že od začátku října zaznamenali strážníci hned dva výjezdy do chrudimských...Celý článek »