Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 16 týdnů
Pardubice - Nepříjemné překvapení čekalo na dovozce, který si v Číně objednal sušený česnek. Artikl souhlasil bohužel však jen podle dokladů. V...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Pardubice - Celníci zajistili v rámci kontrolní akce s krycím názvem „Kolek“ více než 95 tisíc cigaret. Krabičky nebyly opatřeny platnou tabákovou...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Pardubice - Třída Míru se může pochlubit novinkou - pod novou dlažbou jsou teď umístěny tři nové velkoobjemové podzemní kontejnery na tříděný odpad....Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Pardubice - Celníci opět zabodovali. Díky jejich důsledné kontrole  kápli na muže, který se vyhýbal výkonu trestu a cizince obviněného z krádeže...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Pardubice - Třetí listopadový den zadrželi celníci při silniční kontrole téměř 90 kusů palných zbraní a více než 70 tisíc kusů nábojů bez patřičných...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Pardubice/Dražkovice - Zdejší kriminálka zaznamenala další úspěch, když se jí podařilo objasnit událost z prosince loňského roku. V ...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Pardubice - Několik týdnů zaměstnávala povedená partička čtyř mladíků nejenom zdejší kriminálku, ale zejména hasiče. Ti vyráželi zpravidla víkend co...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Pardubice - V prvních šestadvaceti minutách čtvrtečního rána vyráželi hasiči do ulice Spořilov, kde hořely čtyři plastové kontejnery. Poškozen...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Pardubice - Celníci se při kontrole kontejnerů neprocleného zboží přepravovaného po železnici zaměřili zejména na padělky, které by se mohly ukrývat...Celý článek »
vydáno před 12 let 9 týdnů
Pardubice - Zaměstnanci daňové správy spolu s celníky zastavili v železniční stanici Pardubice kvůli podezření z daňového úniku jízdu vlaku z...Celý článek »