Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrudim – V sobotu 25. listopadu se na Resselově náměstí v Chrudimi pokusí Kateřinské posvícení přiblížit atmosféru dlouholeté tradice...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Masopustní obchůzky by měly o tomto víkendu ustat. Středa 26. února je totiž tou, při níž si připomeneme dočasnost našeho pozemského života...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Většina lidí se bez jakéhokoliv sporu shodne na tom, že existují prostory, které svým charakterem vylučují určité činnosti. Málokterý muž...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Heřmanův Městec – Vánoční stromy jsou rozsvíceny, nastává období výstav betlémů. Přesně takovou expozici můžete navštívit v Galerii...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Kam se poděl březen? Nikdo přesně neví. Zdá se totiž, jako bychom z února rovnýma nohama skočili do dubna a plného jara. Snad se příroda...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Poslední listopadový víkend, poslední neděle liturgického mezidobí. Příští nedělí začíná advent, nejhezčí čas čekání na narození Spasitele...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Všem čtenářům, kterým vichřice v posledních dnech nic neodnesla, nabízím opět svůj pohled a tipy na víkendové akce v Chrudimi a okolí....Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Chrudim - Další víkend je před námi a s ním prý i typicky podzimní počasí. Je tedy třeba dokonale zásobit kamna a připravit teplé prádlo, jak říká...Celý článek »