Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – Parkování na sídlištích je velký problém a lidé chtějí po svých politicích, aby ho řešili. Na té místní, lokální úrovni, jde o dlouhé roky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Některá místní periodika přinesla informaci o připravované výstavbě parkovišť ve městě. Nemělo by jít jen o běžná, venkovní stání, ale...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – Dalším dílem z nekonečného seriálu zvaného „parkování“ se zabývají obyvatelé nejkrizovějších lokalit a též městští úředníci. Dost starostí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Chrudim – Sídliště U Stadionu je největším místním blokem panelových domů. Dlouhá léta se hovoří o jeho revitalizaci, prozatím však dochází pouze k...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Chrudim - O rozporuplných reakcích, které vzbudilo nově zavedené placené parkování za Divadlem Karla Pippicha, Chrudimské noviny už informovaly....Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Chrudim - Radnice se rozhodla napravit nelichotivé podmínky k parkování před několika bytovými domy v největším chrudimském sídlišti U Stadionu, jež...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Chrudim - Strážníci se během pondělního dne opět potýkali se špatným parkováním aut. Po půl desáté dopoledne byli upozorněni na špatnou průjezdnost...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - V pondělí po sedmé hodině ráno volal na tísňovou linku 156 obyvatel sídliště U Stadionu, aby si strážníkům postěžoval na špatné parkování...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Chrudim - Anonym volal městskou policii k autu parkujícímu v sídlišti U Stadionu před domem čp. 721 - 724 přes chodník a s prázdnou pravou zadní...Celý článek »
vydáno před 12 let 3 týdny
Chrudim - Obyvatelé sídliště U Stadionu si v úterý po 17. hodině opět stěžovali na chybně parkující auto. Tentokrát volala městské policii místní...Celý článek »