Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 1 týden
Tuněchody/Heřmanův Městec - Ve středu 16. září v 17.36 hodin vyráželi k nehodě dvou motorkářů profesionální hasiči z Pardubic a...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Ždírec nad Doubravou - V neděli v 17.36 hodin zasahovali profesionální hasiči z Hlinska a Chotěboře a mimo ně i dobrovolní hasiči ze...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Hrochův Týnec/Čankovice - K nehodě osobního auta s nákladním vyjížděli ve čtvrtek v 9.16 hodin profesionální hasiči z Chrudimi....Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Bořice - Dnes krátce před 11. hodinou vyráželi k místnímu železničnímu přejezdu profesionální hasiči z Chrudimi, hasiči Správy železniční...Celý článek »
vydáno před 9 let 32 týdny
Přelouč/Valy u Přelouče - Hasiči zasahovali u dopravní nehody, při níž byl osobním autem sražen přibližně desetiletý chlapec. K události zřejmě...Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Topol/Vejvanovice - V pátek dopoledne vyrážela jednotka hasičů z Chrudimi spolu se záchrankou mezi zmiňované obce k havárii auta. To...Celý článek »
vydáno před 10 let 38 týdnů
Pardubice - V pondělí v 14.53 hodin vyrážela jednotka hasičů k vážné dopravní nehodě, při níž se v Nemošické ulici střetla dvě...Celý článek »
vydáno před 4 dny 19 hodin
Chrudim – Jak je to ve skutečnosti s nehodovostí v nově měřeném úseku v chrudimské městské části Markovice, mohlo v Markovicích za posledních deset...Celý článek »
vydáno před 4 dny 23 hodiny
Pardubice – Jako by nestačilo, že v místě právě probíhá oprava silnice první třídy a s ní související zúžení ze čtyř pruhů na dva. Dnes ráno se u...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 18 hodin
Chrudimsko – Buď se na Chrudimsku začíná rozmáhat nový nešvar, nebo se policie až podezřele často zajímá zrovna o řidiče vozů značky Fabia....Celý článek »