Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 19 týdnů
Pardubice - Páteční hokejové utkání mezi HC Dynamo Pardubice a HC Kometa Brno si vyžádalo zvláštní pozornost. Do bezpečnostního opatření muselo být...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Skuteč - Zdejší policie se od minulého měsíce zabývá přečiny ublížení na zdraví a výtržnictví, které mají na triku otec se synem. „Čtyřicetiletý muž...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Pardubice - V pondělí volala policistům se žádostí pomoc mladá žena s tím, že její syn nečekaně vystoupil na pardubickém nádraží z vlaku, špatně...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Pardubice -  Sedmičlenná skupinka mladíků na sebe upozornila v časných ranních hodinách, když páchala výtržnosti v centru města.Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Pardubice - Škoda na 12 poškozených autech byla předběžně vyčíslena na více než 340 tisíc korun. Vandalský čin má na svědomí trojice cizinců. „Z...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Hradec Králové/Pardubice - Trojice mužů stanula v těchto dnech před krajským soudem, aby se zpovídala z vyhrožování, vydírání, loupení, ale...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Pardubice - Z rukou policie si 20letý místní muž, poté co byl propuštěn ze záchytky, kde byl nucen strávit zbytek noci, převzal sdělení...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrast - Policisté zdejšího oddělení začali trestně stíhat dva násilníky ve věku 30 a 31 let z porušování domovní svobody a výtržnictví. Mladšího z...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Pardubice - Zdejší policejní ředitelství otevřelo místnost pro děti vyslýchané v souvislosti s násilím, jehož byly svědkem nebo které samy...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Pardubice - Cestu vlakem z Olomouce si zpestřila dvojice kamarádů popíjením alkoholu. Jeden z nich měl manýry podělit se o svou veselou...Celý článek »