Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim – Je po volbách a začínají se tvořit nové koalice. Od rána probíhají povolební vyjednávání. Schůzky s Chrudimáky, ODS, SNK ED a Piráty podle...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Po dvou hodinách od uzavření volebních místností je v Chrudimi sečtena skoro čtvrtina všech odevzdaných volebních lístků, tedy 7 z 29...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Komunální volby začínají. Co je pro zkušené voliče jasná věc, pro nováčky může být velkým překvapením. Volič v Chrudimi má k dispozici 27...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Koalice Starostové a nezávislí a TOP 09 jde do komunálních voleb v Chrudimi společně.  Někdejší člen ODS, Erik Jahnický, přestoupil do...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – V říjnu letošního roku budou v kurzu volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Silně sledované a v mnohém jistě průlomové....Celý článek »
vydáno před 6 let 50 týdnů
Chrudim – S blížícím se termínem prezidentských voleb, jež jsou naplánované na leden a únor roku 2018 vyskakují na potenciální voliče další a další...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Chrudim - Městský zastupitel za hnutí ANO 2011 Richard Herbst inicioval před nedávnem pravidelné konzultace se starostou města Petrem Řezníčkem (SNK-...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Ve středu 4. února v 17 hodin se uskutečnilo historicky první (v tomto volebním období) z pravidelných setkání členů chrudimského zastupitelstva se...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - Chrudimské hnutí ANO 2011 reagovalo na přípis starosty města Petra Řezníčka (SNK-ED), v němž je žádá o nominace kandidátů do jednotlivých...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Základním a prvním bodem volebního programu hnutí ANO v komunálních volbách v Chrudimi bylo pozitivní a neútočné vedení volební kampaně a snaha o...Celý článek »