Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Chrudim – Jízdní řády městské hromadné dopravy nejsou právě ideálně „vyladěné“. Stížnosti na návaznost linek jsou prakticky na denním pořádku....Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Lichnice – Na zříceninu hradu Lichnice na Chrudimsku se po dvaceti letech vrátila vyhlídková věž. Dostala jméno Milada podle místní pověsti...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Chrudim - Už několik desítek let je využívána lokalita na chrudimské Rozhledně ve směru na místní část Markovice jako zahrádkářská kolonie, jež...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim/Podhůra - V pátek kolem 17. hodiny vyráželi hasiči, zdravotníci i policisté na zdejší rozhlednu Bára. Jistá žena se rozhodla ukončit svůj...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Chrudim - Zatímco sídliště Na Větrníku čeká revitalizace, pro mnohem starší a zanedbanější lokalitu bytových domů na Rozhledně je to zatím nedostižný...Celý článek »
vydáno před 11 let 50 týdnů
Chrudim - Obyvatelka paneláku v Husově ulici telefonovala v neděli v půl osmé ráno strážníkům, že vidí z okna poblíž jejich domu ve směru k lávce do...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Chrudim - Společnost K2 Invest chrudimského stavitele a developera Milana Kušty koupila od Pardubického kraje v sídlišti Na Rozhledně za 7,6 milionu...Celý článek »