Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 26 týdnů
Pardubice/Nové Jesenčany/Hradec Králové - Krajský soud poslal do vězení na 17 let 31letého Miroslava Polcara z Pardubic, který má na svědomí...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Hradec Králové/Pardubice - Trojice mužů stanula v těchto dnech před krajským soudem, aby se zpovídala z vyhrožování, vydírání, loupení, ale...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Pardubice/Hradec Králové - Teprve 16letého Radka Ž. z Pardubicka poslal královéhradecký krajský soud na pět let do vězení pro mladistvé. Vloni v...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Hradec Králové/Hrochův Týnec - Z brutálního útoku baseballovou pálkou se u zdejšího krajského soudu opět zpovídal 30letý Tibor Balog. Soud ho nakonec...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Hradec Králové/Přelouč/Pardubice - Do vězení na 11 let poslal krajský soud 37letého Petra Říhu z Pardubicka za to, že v loňském listopadu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Pardubicko/Libišany – Krajská kriminálka prověřovala od sobotního odpoledne násilnou smrt starší ženy (69) v Libišanech u Opatovic na Pardubicku....Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Pardubický kraj – Sobotní návštěva Pardubic skončila vraždou. Obviněné ženě (39) nyní hrozí za vraždu muže (61) až 18 let ve vězení. Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Hradec Králové/Pardubice – Zní to jako šílený nápad ze vzdálené budoucnosti, ale systém sdílených aut už v České republice funguje několik let. Jen v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Pardubice – Kauza chlapce, který po operaci mandlí téměř vykrvácel na chodbách pardubické nemocnice, českou veřejností otřásla. Teprve po medializaci...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Neuvěřitelný příběh českého vojáka, který je teď obžalován z terorismu, přinesla snad všechna média v České republice. Erik Eštu ještě před...Celý článek »