Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrast – Policisté z Chrudimi, Heřmanova Městce a Hlinska mají od nového roku na starosti nová území. V Chrasti totiž od nového roku...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – V průběhu července a srpna čekají děti čtyři týdenní kempy, které jinm nabídnou velmi pestrobarevný program, pořadatelem je klub FK...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Město se rozhodlo nakoupit z vlastního rozpočtu antigenní testy v podobě lízátek pro MŠ Na Valech a ZŠ Dr. Jana Malíka, které...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Pardubický kraj/Bojanov – Přestože se Ředitelství silnic a dálnic pochlubilo, kolik tun soli během posledních 24 hodin vysypalo na dálnice a silnice...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – První víkend roku 2020 je před námi, někomu z nás končí dovolená, dětem pomalu prázdniny. Přiblížila se tradiční tříkrálová sbírka,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – Vánoce jsou za dveřmi. Stromeček již jistě stojí na svém čestném místě v pokoji, dárky jsou nakoupeny a každoroční masakr nebohých ryb je...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Víkend už se hlásí, příjemné, říjnové teploty snad jen tak neskončí. V pátek si připomínáme svátek patronky všech hudebníků, svaté Cecílie...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – První týden prázdnin bývá tradičně orámovaný svátkem věrozvěstů Cyrila s Metodějem a jejich údajnou protestantskou protiváhou, Jenem Husem...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Letní prázdniny se přibližují mílovými kroky. Děti školou povinné už jistě stříhají metr a rodičové marně přemýšlí, kam je poslat na tábor...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim – Svatá Kateřina Alexandrijská byla moudrá a vzdělaná žena. Není proto divu, že ve středověku šlo o velmi populární světici a kostely s jejím...Celý článek »