Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Zdejší policie začala stíhat 36letého místního zloděje, který se soustředil na krádež litiny a dalšího kovového materiálu, respektive všeho...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice/Lány na Důlku - Policie stíhá 30letého muže z přečinu krádeže. Dotyčný Pardubák se před několika málo dny vypravil do Lánů na...Celý článek »
vydáno před 11 let 17 týdnů
Heřmanův Městec - Policisté zdejšího oddělení začali stíhat 47letého muže z Chrudimi, který v jedné nedaleké vísce ukradl z tamní...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Pardubice - Strážníci městské policie přistihli pět mužů, jak vezou na kárce těžkou traverzu. Vezli jí do sběrny, kde za ní chtěli utržit peníze a...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 5 dnů
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 4 dny
Chrudim – Rozbité sklo u jedné z výloh ve Štěpánkově ulici asi nikdo moc nepovažoval za stopu po loupežném činu, a přesto to tak bylo. První úspěšný...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 4 dny
Pardubický kraj – Z ranče blízko Kunětické hory zmizeli dva mufloni. Co vypadalo na začátku jen jako útěk z obory, nakonec vyšetřuje policie opět...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 5 dnů
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 4 dny
Chrudim – Řidiči si budou moct už brzy oddychnout, že jim před kola nebudou skákat alespoň opilí bezdomovci. Ačkoliv to vypadá, že se silnice z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubicko – Policisté na Pardubicku za včerejší den přijali několik oznámení týkajících se podvodů v internetovém prostředí. Celý článek »