Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 14 týdnů
Pardubice - Královéhradecký krajský soud poslal dva 17leté mladíky, kteří podle obžaloby brutálně umučili 75letého bezdomovce, na 7,5 roku do vězení...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Pardubice - S sobotu večer zemřela na okraji krajského města 21letá žena. Na silnici první třídy poblíž ubytovny na Hůrkách ji srazil 79letý řidič....Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice - Na tísňovou linku zdejší městské policie se obrátila žena s tím, že před nádražní halou budí veřejné pohoršení zanedbaný muž, který...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Pardubice - Rodiny obou mladíků, kteří brutálně ubili bezdomovce, jsou z toho, co se stalo, zcela zhrouceny. Otec jednoho ze sadistů prohlásil,...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Pardubice - Žena nahlásila strážníkům, že se před její dcerou obnažoval a sexuálně ukájel neznámý muž. Stalo se tak v odpoledních hodinách při...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Pardubice - Okolo půl osmé ráno zavolala na policejní tísňovou linku jistá žena a uvedla informaci o tom, že na hladině řeky Chrudimky nedaleko...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Ve večerních hodinách přijali strážníci anonymní oznámení o muži, který se večer motal v kolejišti naproti restauraci Birdie. Hlídka na...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Pardubice - Žena z Polabin požádala strážníky o pomoc, když si nevěděla rady s návštěvou bezdomovce, který nechtěl dobrovolně opustit její...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Pardubice - Strážníci objevili na lavičce vlakového nádraží spícího bezdomovce. Když se jim ho podařilo trochu probudit, bylo jasné, že dotyčný je...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Pardubice - Dnes před sedmou hodinou ranní přejel projíždějící rychlík muže ležícího na kolejích. K tragické události došlo nedaleko...Celý článek »