Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Bagram - Na základně Bagram se v polovině října uskutečnil slavnostní nástup k předání operačního úkolu mezi 12. a 13. strážní rotou. Slavnostního...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 5 dnů
Třemošnice/Hrad Lichnice - Šermířské vystoupení na hradě Lichnici začíná v 11 hodin v sobotu 3. června, od 13.30 a 16 hodin budou dobové...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Lichnice – V sobotu 6. srpna můžete svůj výletní den nasměrovat k dominantě kraje Železných hor – na hrad Lichnici. Na nádvoří bude probíhat od...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Třemošnice – Na Velký pátek 15. dubna se od 14 hodin na hradě Lichnici koná velikonočně zaměřené odpoledne. Jelikož tento den byste podle starého...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Lichnice – Zřícenina hradu se stane ve dnech 21. a 22. srpna kulisou pro historické vystoupení šermířů v podání skupiny Mladí šermíři. Program začíná...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Třemošnice – V areálu zříceniny hradu Lichnice je na sobotu 12. června od 14 hodin připraven program plný bylinek. Město Třemošnice se snaží...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – 1. října 2020. Datum, které se zapíše nejen do historie Armády České republiky, ale především do historie výsadkového vojska. Právě v tento...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
„V Chrudimi vzniká elitní bojová jednotka. Bude zachraňovat i české turisty v zahraničí.“ „Nové komando bude zachraňovat Čechy, kteří se v zahraničí...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – V pátek 4. září se na chrudimském letišti uskutečnil slavnostní nástup vojáků 43. výsadkového praporu, kteří se nedávno vrátili z mise v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
  Třemošnice – Sobotní výlet by mohl mít zajímavý cíl. Na nádvoří zříceniny hradu Lichnice se v sobotu 25. července představí pochoutky od...Celý článek »