Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Mlčení komunálních politiků přerušilo v pátek večer vyjádření chrudimského místostarosty Petra Lichtenberga (Strana svobodných občanů...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Tak jako všude, i v druhém největším městě Pardubického kraje se letošní oslavy 17. listopadu obešly bez větších sešlostí veřejnosti. U...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim/ČR – Státní svátek 17. Listopadu je označován jako Mezinárodní den studentstva. Na našem území se vztahuje ke dvěma historickým...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Oslavy třech desetiletí života ve svobodné a demokratické zemi jsou úspěšně zakončeny. Statisíce lidí demonstrovaly svou ochotu vytrvat v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Za třicet let se dá stihnout mnohé. Založit rodinu, mít děti, procestovat svět, vystudovat dvě vysoké školy. Možná i tři. Přečíst knihy...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Výročí konce vlády jedné strany se blíží. Již téměř třicet let v naší zemi vládne demokracie, jakkoli stále trpí mnoha dětskými nemocemi....Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – V letošním roce si celá Česká republika připomíná 30 let od konce totality a váhavého nástupu k demokracii. Žádné velké oslavy se však...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – Den boje za svobodu a demokracii. Tak se jmenuje státní svátek, který si připomeneme v pátek. Co pro každého z nás znamená, toť otázka...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
V roce 1989 mi bylo sedm a chodil jsem tedy do první třídy. To ještě fungoval první stupeň „Sladkovského“ v ulici Na Valech. Nemám na tuto dobu...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim - Oficiální vzpomínkové akce, které by připomněly 25. výročí 17. listopadu, se ve městě nekonaly. Je snad na vině dohadování politických...Celý článek »