Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 46 týdnů
Chrudim/Pardubice - Lékař chrudimské nemocnice, který dlouhodobě pomáhal hokejistům pardubického hokejového klubu, je ve vazbě. Pardubická kriminálka...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Chrudim -  Zdejší kriminálka začala trestně stíhat 39letou ženu, kterou dlouhé měsíce, respektive roky, živil příjem z prodeje drog. Soud...Celý článek »
vydáno před 9 let 42 týdny
Chrudim - V minulých dnech zahájil zdejší policejní komisař trestní stíhání tří mužů ve věku 19, 25 a 27 let. Převážně jim je přičítána...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Pardubice - Několik týdnů zaměstnávala povedená partička čtyř mladíků nejenom zdejší kriminálku, ale zejména hasiče. Ti vyráželi zpravidla víkend co...Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminálka stíhá 51letého muže z přípravy zvlášť závažného zločinu vraždy. Obvinění si vyslechl už v polovině března....Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Chrudim - Postrach mnoha zdejších seniorů je konečně za mřížemi. Kriminálka totiž dopadla po usilovné několikaměsíční práci 38letého muže z Litoměřic...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 18 hodin
ČR/Pardubický kraj – Policejní prezidium České republiky se inspirovalo úspěchy ze zahraničí, a tak už potřetí Úřad služby kriminální policie a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice – Policie konečně převezla muže do věznice. Je ve vazbě v Hradci Králové. A hrozí mu ještě vyšší trest, než kdyby nastoupil hned.  Muž...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Pardubice – V rámci představení aktuální stavby a plánované 2. etapy rekonstrukce pardubického nádraží se zájemcům z řad veřejnosti otevírá unikátní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Situace související s protipandemickým opatřením zkomplikovala příjmy nejednomu člověku a podobně na tom je 43letý muž, který údajně...Celý článek »