Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Pardubice/Chrudim – O tom, že bývalá primátorka Pardubic Štěpánka Fraňková skončila ve vedení spojených nemocnic Chrudim a Pardubice, ví nejspíše již...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Pardubice/Chrudim - Členové představenstva Nemocnice Pardubického kraje a.s. seznámili v pondělí Radu Pardubického kraje s přijatými...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim – Místní nemocnice podle všeho v posledních dnech dostává jednu ránu za druhou. Primárně jde o prohraný spor s bývalým primářem Františkem...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Ve frašku se pomalu mění soudní tahanice mezi Chrudimskou nemocnicí a primářem gynekologie Františkem Liškou. Poté, co mu bylo přiznáno...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 dny
Chrudim - Obavy o budoucnost Chrudimské nemocnice, které se objevily poté, co došlo ke spojení všech nemocnic v Pardubickém kraji do jednoho...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Chrudim - Někde už prý vypukla, jinde se teprve rozbíhá. Řeč je o chřipkové epidemii, která by po útlumu, který nastal díky vánočním svátkům, měla...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Chrudim - Na nové prostory chirurgické ambulance se mohou těšit ti, kdo potřebují v Chrudimské nemocnici akutní péči. V minulých dnech zde...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim - Šéf představenstva spojených nemocnic Pardubického kraje Tomáš Gotvald navštívil společně se svými kolegy v představenstvu Vladimírem...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Pardubice/Chrudim - Rada Pardubického kraje schválila ve čtvrtek 7. listopadu při jednání valné hromady Pardubické krajské nemocnice personální...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Chrudim/Pardubice - Dalších více než 155 milionů korun z Regionálního operačního programu Severovýchod poputuje do Pardubického kraje. Výbor...Celý článek »