Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – K předvánoční době již neodmyslitelně patří setkávání se v atmosféře Vánoc na výstavách v Zahradnictví Mikan na Blehovsku....Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Pardubice – V sobotu vyjede po roce znovu vánočně vyzdobený trolejbus, aby vykouzlil úsměv na tváři nejen dětem a zahájil vánoční atmosféru. Od...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Místostarosta Pavel Štěpánek (Piráti) patří mezi politiky, kteří se nebojí vstoupit i na kolbiště internetových diskusí. Především pod...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Vánoce jsou za dveřmi. Stromeček již jistě stojí na svém čestném místě v pokoji, dárky jsou nakoupeny a každoroční masakr nebohých ryb je...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Vánoční akce, které pořádá „Zahradnictví Mikan“, se staly ve městě již tradicí. Míří na ně stovky těch, kdo chtějí shlédnout něco z...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Ač se to možná nezdá, Vánoce jsou tu za čtvrt roku. Technické služby proto nechtějí nechat nic náhodě a riskovat horečné řešení...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim – Po roce opět zde. Nejkrásnější a také nejrozporuplnější pocity vyvolávající svátky. Někdo zkrátka Vánoce miluje, jiný zase nesnáší. Je fakt...Celý článek »
vydáno před 5 let 19 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek 15. listopadu v 17 hodin se otevře v Regionálním muzeu výstava s ukázkou historických vánočních ozdob. Vánoční...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – Vánoce jsou konečně tady! Buďme letos s těmi, na nichž nám záleží a nezapomeňme jim to častokrát opakovat. Nejkrásnější svátky v roce jsou...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Výzdoba a sortiment mnoha supermarketů na území města dává tušit, že Vánoce se nezadržitelně blíží. Už za měsíc se přihlásí advent a s...Celý článek »