Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim/Bylany/Rozhovice - Páteční ráno jaké tu dlouho nebylo. Hustá mlha a námraza na silnici zejména v úseku Chrudim - Bylany, ale i poblíž...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Pardubice/Chrudim - Celou Českou republiku, Pardubický kraj nevyjímaje, zasáhla v posledních třech dnech ledová kalamita. Hasiči i policie měli...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Chrudim/Pardubice - Během pondělního dopoledne se hasiči ani na chvíli nezastavili. V podstatě do všech bývalých okresů Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Skuteč/Krouna/Předhradí - Sotva nastal první listopadový den, měli hasiči plné ruce práce. Postaral se jim o ni silný vítr, který se přehnal i přes...Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Pardubice - Hasiči od pátečního tříkrálového rána vyjíždějí v Pardubickém kraji zejména k popadaným stromům a zapadlým dopravním prostředkům na...Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Kameničky/Nové Hrady/Dašice/Pardubice - Silný vítr s deštěm zasáhl v neděli také Pardubický kraj. Na některých místech způsobily silné námrazy...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 3 dny
Chrudim – U domova seniorů bylo hned po ránu veselo. Hasiče zaměstnávalo vyprošťování auta, které sjelo nedopatřením do řeky Chrudimky. To se...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 23 hodiny
Chrudim – Návštěvníci sem můžou zavítat od dnešní půl deváté až do 17 hodin. Dnes na den svátku svatého Floriána, patrona hasičů, se koná v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – V chrudimské smuteční síni se bude v úterý v 11 hodin konat poslední rozloučení s bývalým velitelem čety požární stanice v Chrudimi, Karlem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Luže – Nedělní požár v Luži odhalil strach z planého poplachu a placení za výjezd. Bylo to ale zbytečné a  škody možná mohly být menší. ...Celý článek »