Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 40 týdnů
Pardubice - Na skupinu dopravních nehod byla v uplynulých dnech dodatečně oznámena dopravní nehoda. Mělo jít o střet osobního auta s „...Celý článek »
vydáno před 10 let 40 týdnů
Chrudim/Seč -  Chrudimská dopravní policie prověřuje okolnosti čtyř nehod, ke kterým došlo ve zmiňovaných městech v období mezi 14. a 17....Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Hlinsko/Chrudim - Dopravní policie se obrací na svědky nehod, ke kterým došlo v uplynulých dnech ve zmiňovaných městech, aby se jim přihlásili. K...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Chrudim/Rosice/Miřetice - Policie se obrací na případné svědky dvou dopravních nehod, k nimž došlo v uplynulých dnech, se žádostí o pomoc při jejich...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Rohozná - V úterý po 13. hodině zde došlo před místním obchodem s nádobím k dopravní nehodě, při níž došlo ke škodě na zaparkované...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Předhradí - V sobotu krátce po 13. hodině došlo v Předhradí  na tamní křižovatce k dopravní nehodě. Řidička, která nehodu zavinila, se snažila z...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 2 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 8 hodin
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 4 hodiny
Dražkovice/Mikulovice – Na silnici první třídy mezi Chrudimí a Pardubicemi na světelné křižovatce s odbočkou na Mikulovice se dnes ráno stala těžká...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 2 dny
Slatiňany – Na začátku města směrem od Chrudimi se střetlo osobní auto s motorkou. Řidička (50) vyvázla bez zranění, ale motorkáře (44) museli...Celý článek »