Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Ničivé tornádo ovlivnilo i realizaci úspěšného projektu letošní Burzy filantropie, který podpořilo i město Chrudim a zapojila se do něj i...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Hlinsko/Chrudim - Multifunkční centrum Hlinsko se stalo dějištěm soutěžního klání neziskových organizací. Své projekty dostalo možnost...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 den
Chrudim – Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR se viditelně potýká s nedostatkem finančních prostředků. Poté, co nenadále zrušilo plánované...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Pardubice – Vzhledem k nedostatečným financím na sociální služby ze státního rozpočtu pozastavil Pardubický kraj rozvoj sítě služeb na rok...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Hlinsko/Chrudim - Neziskové organizace na dobročinné Burze filantropie v okrese Chrudim zažily velký úspěch. Donátoři z řad firem, města...Celý článek »
vydáno před 7 let 42 týdny
Chrudim - Ve městě se odehrála popáté dobročinná Burza filantropie. Realizaci šesti projektů neziskových organizací zde svými finančními a...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 den
Chrudim - Dříve prádelna a moštárna, později sídlo ochránců přírody a první psí útulek ve městě. Budova ležící nedaleko Parku Střelnice a azylového...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 dny
Pardubice/Chrudim - Letošní Burza filantropie v okresech Pardubice a Chrudim pokročila do další fáze svého harmonogramu. Právě v ...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 týdny
Pardubice/Benešov - Ve středočeském Benešově proběhla v minulém týdnu první Burza filantropie. Jedná se o výjimečný moment, při němž burza...Celý článek »
vydáno před 10 let 46 týdnů
Chrudim/Pasička - Záchranná stanice Pasíčka se v chrudimské burze filantropie umístila se svým projektem Výběh pro čápy na prvním místě. Může se...Celý článek »