Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 6 dnů
Slatiňany – Do redakce nám přišel otevřený dopis od jednoho našeho stálého čtenáře, který nás požádal o jeho zveřejnění. Podoby a poslání...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Před pětasedmdesáti lety uchvátila komunistická strana veškerou moc v zemi, zavedla diktaturu stranické byrokracie, kult osobnosti Stalina a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Slatiňany/Škrovád – V životě optimisty Tomáše Velendorfa prý hraje velkou roli náhoda. Stejně tomu bylo i v případě realizace Baru Kůlna ve Škrovádě...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Někteří si pletou politiku s divadlem. Nejen to. Někteří se dokonce neubrání nutkání veřejně lhát. Opozice složená z SNK ED, ODS a KDU-ČSL dnes...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Parlamentní listy - Pseudodemokracie spojila nejen Andreje Babiše s Milošem Zemanem, ale vytvořila širší provládní koalici, kterou tvoří prezident,...Celý článek »
vydáno před 6 let 39 týdnů
Slavná a oblíbená restaurace Monaco nad městečkem Slatiňany má nového provozovatele. Po odchodu rodiny Buřilových se zde realizuje Lukáš Zeman, který...Celý článek »
vydáno před 7 let 33 týdny
Chrudim/Škrovád - Nesmyslně umístěných značek na návsi ve Škrovádu si teď všimla i „velká média“. Reportáž o dopravním paskvilu v pátek 5. srpna...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
S platností nových jízdních řádů dochází v rámci městské dopravy v Chrudimi k drobným úpravám. V pracovní dny v době od 6.00 hod. do 17.30 hodin...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Chrudim - Rekonstrukce okolí vlakového i autobusového nádraží postupně míří ke svému cíli, přesto se stále nepřestávají objevovat otazníky, které se...Celý článek »