Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 29 týdnů
Pardubice/Chrudim - Míra nezaměstnanosti činila v Pardubickém kraji na konci července 4,9 procenta lidí bez práce. Oproti stejnému období v loňském...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Chrudim - Mobilní operátor Vodafone ohlásil úřadu práce na první dvě letošní čtvrtletí snižování počtu svých zaměstnanců. Dohromady se chystá v...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Pardubice - Na konci ledna bylo na Pardubicku bez práce přes sedm tisíc lidí, tedy 6,7 procenta nezaměstnaných. Potvrdil to ředitel Úřadu práce v...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Chrudimsko - Nezaměstnanost na Chrudimsku není ve srovnání s jinými částmi České republiky tak tragická, jak by se možná mohlo někomu zdát z...Celý článek »
vydáno před 10 let 24 týdny
Pardubice/Chrudim - Nezaměstnanost v Pardubickém kraji zůstává na podzim ve srovnání s létem stabilní. Potvrdil to ředitel Úřadu práce v...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Chrudim/Pardubice - V únoru přibylo v Pardubickém kraji nově 400 lidí bez práce a co je ještě horší, Chrudimsko se vyšvihlo v míře nezaměstnanosti...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Evropská unie je zkrátka nepoučitelná. Její metodikou se od začátku letošního roku musí řídit naše ministerstvo práce a sociálních věcí při evidenci...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Pardubice/Chrudim - V Pardubickém kraji je v současnosti bez práce více než 27 tisíc lidí. Míra nezaměstnanosti totiž činila k 31. lednu 7,7...Celý článek »
vydáno před 11 let 19 týdnů
Chrudim/Pardubice - Nezaměstnanost v Pardubickém kraji má dál vzrůstající tendenci. Uvedl to ředitel Úřadu práce v Pardubicích Petr Klimpl. ...Celý článek »
vydáno před 11 let 50 týdnů
Pardubice/Chrudim - Nezaměstnanost v Pardubickém kraji se v březnu snížila v souvislosti se sezónními pracemi o půl procenta na 8,6. K největšímu...Celý článek »