Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 18 týdnů
Chrudim - Místní Svobodní chystají pro své voliče i nevoliče další bombu, která by jim měla zajistit pověst těch, kdo drží sliby a také hlasy...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Chrudim - „Modrý hadr“ nebo symbol instituce, která pomohla mezi mnohými i městu Chrudim k miliónům korun? I toto dilema řešili na svém pondělním...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Když nevyšel nápad, jak zlepšit komunikaci s občany prostřednictvím pro tyto účely zřízené komise, která nepracovala, jak by měla, pracovní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim – S velkou slávou se oznamoval v roce 2019 vznik tří nových komisí. Jedna z nich se vůbec neosvědčila. Starosta František Pilný (ANO 2011) po...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Na jednání zastupitelstva se opět mluvilo o vizuálním stylu. O dvou různých věcech, heraldice a marketingu, které, jak se ukázalo, jdou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – O tom, že současná radniční koalice se v práci právě nepřetrhne, si štěbetají vrabci na střechách chrudimských. Mezi ty suverénně...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Jedním z jedenácti bodů, které včera projednávala Rada města, byl návrh rozpočtu na rok 2022. Město si také vzalo 50 milionový úvěr na akci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim - Kde ty prachy jsou a mnoho dalších otázek už nebudou muset řešit jako v písni skupiny Garáž všichni zvědaví Chrudimáci, kteří mají rádi...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) s místostarostou Alešem Nunvářem (Piráti) udělali malé rozpočtové okénko, aby seznámili občany s...Celý článek »