Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 22 týdny
Praha - Bez žádného odpočinku směřoval ERA-PACK Chrudim do pražského Radotína, kde poměřil síly s domácí Spartou. Nabuzení domácí ale rozjetému...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Chrudimští futsalisté mají před sebou nové období. Nečekaný odchod trenéra Daniela přinese spoustu nového, jako první se pokusí...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Chrudim - Mistrovství Evropy v belgických Antverpách vzalo za své, vše se nyní může vrátit k nejvyšší české soutěži. Do Chrudimi zavítá zřejmě i se...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Praha - Porážka ze druhého finálového vystoupení ve slavistickém Edenu se neopakovala, chrudimský šampion mohl znovu slavit! Proti domácí Slavii si...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim - Třetí finálové utkání mělo v chrudimské sportovní hale úžasnou diváckou kulisu, v taktické bitvě se tentokrát daleko více dařilo...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim - Finálová série je v plném proudu a v obrovském tempu pokračuje do svého závěru! Utkání číslo tři přinese v Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Praha - V prvním utkání finálové série dokázala Slavia na východě Čech umazat tříbrankové manko a dotáhnout zápas do penaltového rozuzlení, v...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim - Před kamerami České televize získal ERA-PACK Chrudim úvodní finálový bod! Proti pražské Slavii si domácí tým vybojoval tříbrankové vedení,...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim - Chrudimskému futsalovému celku stačilo k postupu do finále CHANCE Futsal ligy šest zápasů, po vyřazení Třince a Sparty je před...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim - Chrudimští futsalisté zvládli i třetí semifinálový krok, před vlastními fanoušky vyprášili pražskou Spartu rozdílem třídy a po výsledku 8:0...Celý článek »