Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 14 týdnů 1 den
Chrudim – S blížícími se svátky možná někteří budou potřebovat vyhledat lékařskou službu první pomoci (LSPP) neboli pohotovost kvůli takovým...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Nové obchodní prostory u OC Tesco jsou prakticky hotovy. Spekulace o tom, co se zde objeví a jaké zboží si tu Chrudimáci budou moci koupit...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – To, co Chrudimské noviny krátce po volbách predikovaly, se pomalu ale jistě stává realitou. Někteří zdejší politici jako by si zapojením do...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim – Nikdo o to příliš nestojí, přesto je třeba některé z předvolebních slibů dotáhnout do konce. Snáze se pak třeba zapomene na ty, jež...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Některé politické strany a subjekty působící na území města musí před volbami složitě bojovat o své místo na slunci, jiným stačí pouze...Celý článek »
vydáno před 6 let 15 týdnů
Chrudim – Bez jednoho dvacet bodů měli v pondělí na programu městští zastupitelé. Překvapením pro všechny byla absence toho, jenž se měl týkat...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Chrudim – Poslední jednání městského zastupitelstva před prázdninovou přestávkou se opět protáhlo na více než pět hodin. Většina přítomných přitom...Celý článek »
vydáno před 6 let 50 týdnů
Chrudim - Obyvatelé Chrudimě a okolí nezůstanou ani na Velikonoční pondělí bez možnosti vyzvednout si nebo si koupit léky. Tuto možnost jim v ...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Chrudim - Na pondělním jednání městského zastupitelstva nebudou místní politické špičky řešit pouze palčivé otázky týkající se enviromentálního...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - I přesto, že několik městských zastupitelů se muselo z pravidelné schůze omluvit a předsedající starosta města Petr Řezníček (SNK – ED)...Celý článek »