Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 8 týdnů
Seč/Jeřišno - První únorové odpoledne neskončilo příliš šťastně pro 40letého muže, který si zašel zabruslit v Jeřišně u Seče na místní rybník....Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Jaro se nezadržitelně blíží. Přestože ještě před několika hodinami to za okny vypadalo jako v době nejhlubší arktické zimy, už tento víkend...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Profesionální hasiči z chrudimské stanice se zaměřili na záchranu osoby, která se propadla pod led do mrazivé vody. Pro trénink si vybrali...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Lukavice/Výsonín - Chrudimští profesionální hasiči vyjížděli v pátek v 10.55 hodin k nehodě osobního auta s nákladním. Ke srážce...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Pardubice/Čeperka/Lukavice - Hasiči v Pardubickém kraji likvidovali během pátečního dne hned několik požárů. Jen za dopoledne vyjížděli k ...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Seč/Kraskov - Ve čtvrtek 17. července v 10.33 hodin vyráželi sečští profesionální hasiči k havárii motocyklu. „Hasiči poskytli zraněnému...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Seč - Čas školních výletů je v plném proudu. Hasiči toto období využili k nácviku záchrany osob z nepřístupných terénu, ale i vodní...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Seč - Opět po roce se více než stovka profesionálních hasičů z Pardubického a Královéhradeckého kraje sešla v Seči u Chrudimi, kde se...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Heřmanův Městec/Seč - Ve středu kolem 16.10 hod. došlo k požáru koupelny bytového domu v Heřmanově Městci.Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Luže - K požáru zahradní chaty vyráželi ve 14 hodin profesionální hasiči z Vysokého Mýta a dále dobrovolní hasiči z Luže, Chrasti a...Celý článek »