Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 23 týdny
Více než 80 % ruských občanů v produktivním věku nemá dovednosti a znalosti pro práci v současném tržním prostředí. Tento závěr obsahuje studie...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Tomáš Sedláček, Facebook - Politika je prostě nutná, ale elita, na kterou budeme moci být hrdí, musí přijít odjinud. Občas cítím, že vládne zvláštní...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Trauma z ruské (sovětské) invaze v roce 1968 do tehdejšího Československa máme my, pamětníci, stále v krvi. Nelze se zbavit ponížení, jakému byl náš...Celý článek »
vydáno před 10 let 8 týdnů
Blog Tomáše Sedláčka - Když se tak člověk zamýšlí nad tím, co se kolem nás a naší civilizace děje, nemůže přehlédnout jistou ekonomizaci hodnot - a...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Ufa (Rusko) - Na přelomu loňského a letošního roku se redaktor Chrudimských novin Petr Dejnožka účastnil jako novinář Mistrovství světa...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Chrudim - Zdejší hospodářská komora pozvala k diskuzi do salónku Sůva chrudimského Muzea hlavního stratéga Československé obchodní banky a...Celý článek »
vydáno před 12 let 13 týdnů
Chrudim - Uznávaný ekonom, člen Národní ekonomické rady vlády a autor knižního bestselleru Ekonomie dobra a zla Tomáš Sedláček se stane v úterý...Celý článek »