Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice - Strážníci přijali prostřednictvím tísňové linky stížnost barmana, který uvedl, že ho měl napadnout jeden z přítomných hostů. „...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 dny
Pardubice - Při obchůzce v okolí vlakového nádraží si strážníci všimli muže, který odpovídal popisu hledané osoby.Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Pardubice - Jaké to je, když se nevydaří pokus o projití prosklenými dveřmi, ví 65letý muž z Polabin. Po půlnoci dorazil „pod parou“ ke svému...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Pardubice - Na tísňovou linku 156 ohlásili zaměstnanci čerpací stanice, že zde mají opilce cizí národnosti, který jim nadává a je agresivní.Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Pardubice -  Pracovníci ostrahy nákupní galerie ve středu města se v pravé poledne obrátili na městskou policii. Jejich pozornosti...Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Pardubice - Na záchytce bylo víkendu pěkně rušno. Strážníci sem doprovodili celkem sedm opilců, které alkohol zmohl natolik, že nebyli schopni najít...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Pardubice - Během jednoho jediného dne řešili strážníci hned sedm zoufalých opilců, kterým alkohol pořádně zamotal hlavu. Někteří z nich byli i...Celý článek »
vydáno před 11 let 39 týdnů
Pardubice - Policisté byli voláni do sídliště v Polabinách. Došlo tam ke krádeži jízdního kola. Nezamčené kolo opřené o zeď se zalíbilo...Celý článek »
vydáno před 12 let 9 týdnů
Pardubice - V sídlišti na Dubině asistovali zdejší strážníci u opilce, který tady upadl na chodníku a rozrazil si přitom hlavu. Spolu s...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Pardubice - V neděli hodinu po půlnoci volala obsluha zdejší benzinové čerpací stanice Agip městské strážníky, že tu má agresivního opilce, který ji...Celý článek »