Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 16 týdnů
Pardubice - Od středy 25. listopadu startuje v rámci II. etapy výstavby nadjezdu na komunikaci I/37 Pardubice - Trojice další pyrotechnický průzkum....Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Pardubice - Skoro po půl roce od začátku druhé etapy výstavby nadjezdu na komunikaci I/37 Pardubice - Trojice pyrotechnický průzkum zatím žádnou...Celý článek »
vydáno před 11 let 42 týdny
Pardubice - Mezi zaměstnanci chemičky Paramo se šíří panika kvůli nepodloženým zprávám, že se ji chystá její vlastník, kterým je polská firma...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 3 dny
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Pardubický kraj – Dnes se v prostorách krajského úřadu na Komenského náměstí v Pardubicích, v sále Jana Kašpara, kde bylo očkovací...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Pardubice – V sobotu 8. ledna 2022 krátce před čtvrtou hodinou ranní muž a žena náhodně prohlíželi kontejnery v lokalitě Labský palouk...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Pardubice – V noci na Silvestra se v Devotyho ulici, kousek od Zborovského náměstí, kde okolí snímá kamera městské policie, toulala malá tříletá...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Pardubice – Kdo nemůže jet do Prahy na odborníky oceňovanou výstavu Torzo - Vzpomínky na budoucnoust s fotkami od Pavla Diase, kterou připravil Lukáš...Celý článek »