Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 47 týdnů 4 dny
Pardubický kraj – Ocenění Pardubického kraje získali za rok 2022 dva výjimeční občané Chrudimě. Za zásluhy o Pardubický kraj přínosem v oblasti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je největším akcionářem společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim. Rada města měla v pondělí vybrat zástupce města...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Hlavním tématem na včerejší Radě města Chrudim bylo hospodaření v městských lesích. Radní vzali včera na vědomí hospodaření za rok 2021 a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudim – Říká se, kdo šetří, má za tři. Stačilo tedy v případě spolku Hurá na Výlet! podle města včas otočit kolečkem a natáčet pořady pro seniory...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Ještě donedávna nemusel cestující vlakem ani otevřít oči, a přesto dobře věděl, kde „železný oř“ zastavil. Každé nádraží, každé město se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Pardubice/Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Jako první svou kandidátku odtajnili Piráti, vede ji místní městský zastupitel Daniel...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Velký sál místního Muzea patří k nejkrásnějším prostorám tohoto typu v rámci celé České republiky. Paradoxní proto je, že za celou dobu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Nic netrvá na tomto světě věčně. Dokonce ani ředitelé a vedoucí činitelé v politice nemají své místo jisté na věky, přestože mnozí by si to...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Městské lesy nejsou v nejlepší kondici. Ve skutečnosti je toto tvrzení spíše eufemismus. Lesy Na Podhůře, v okolí rozhledy Bára, umírají...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim - V minulém týdnu zavítal do Chrudimi prorektor Prešovské univerzity a zastupitel Prešovského kraje profesor Gabriel Paľa, aby chrudimským...Celý článek »