Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Chrudimští futsalisté i nadále pokračují základní částí bez ztráty jediného bodu, pro takřka povinné vítězství cestovali až do Brna. Z...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Po návratu z lotyšské Rigy se chrudimští futsalisté pustili na palubovce do brněnského Tanga. I přesto, že domácí rychlými brankami vedli...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Po úspěšném a hlavně dramatickém vystoupení v lotyšské Rize si ani nemohou čeští futsalisté pořádně odpočinout. Již v pátek 9. října je od...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Chrudim - ERA-PACK znovu potvrdil svoji formu. Na horké půdě brněnských futsalistů zvládl výborným stylem první poločas, který o výsledku prakticky...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Chrudim - Chrudimský ERA-PACK přivítal na své palubovce brněnské Tango a již od páté minuty musel obracet nepříznivý stav. Zvrat dirigovali především...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Brno - Velmi očekávaný duel Chrudimi s brněnským Tangem se v původním termínu nekoná. Vzhledem k časové kolizi přátelských zápasů české reprezentace...Celý článek »
vydáno před 10 let 24 týdny
Chrudim - Po úspěšném výletu na Kypr se chrudimští futsalisté musí začít koncentrovat znovu na domácí soutěž. Čeká je však velmi nepříjemný soupeř -...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - Číslo devět. Pokud hledáte nějaké číslo dne, je naprosto jasné, které to je. Přesně tolikrát již hráči Era-Packu zvedli nad hlavu...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Chrudim - Před kamerami České televize si hráči Era-Packu připsali další vítězství. Podruhé během týdne se utkali se soupeřem z Brna a mají...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Chrudim - Páteční večer rozhodně nebyl v chrudimské hale pro slabé povahy. Chrudim totiž doma sehrála vypjatý zápas s Tangem Brno a kdo ten zápas...Celý článek »